2011. január 26., szerda

Könyvgyűjtés - most már személyesen is lehet hozni

Köszönjük az eddig érkezett felajánlásokat!
 

Újdonság!!!
Január 27 és február 1 között, személyesen is behozhatjátok a jó célra szánt könyveket. Hétköznap 16-18, hétvégén pedig 10-13 között várunk.
Pontos cím: Sepsiszentgyörgy, Szabadságtér, 9-es tömbház, 4 szám (a Lábasház melletti tömbház, bejárat hátul az udvarból. Köszönjük!

3 megjegyzés:

  1. A könyv nagy szerelem nálam. Talán - sőt, biztos - a nagyapámtól hoztam magammal ezt a "törődést", akiről egy könyvtárat is elneveztek:
    http://kisviragvilag.blogspot.com/2008/12/imdom-knyveket.html
    Nagyon büszke vagyok rá! :) Körbenézek otthon, bár az az igazság, gyermek könyveim nem nagyon vannak. Amik igen, azokat "sajnos" nagy féltéssel óvom, mert kedvenceim. Megnézem, mit tehetek. Azért jó lenne eljuttatni valamit :)) Ha van kimondott igény, még könnyebb lenne...

    VálaszTörlés
  2. Kedves KisVirág!
    Csak most tudok reagálni a megjegyzésedre, mivel mostanság eléggé besűrűsödtek a dolgok körülöttünk. A Petrozsényi magyar iskolának főként tankönyvekre lenne szüksége, külön kihangsúlyozták ezt. Mi mindenféle gyermek és szépirodalmat gyűjtünk és oda továbbítjuk, ahol nagy szükség van rá, főként a szórványban. Ott megőrizni a magyar identitást nem kevés nehézségbe ütközik (magam is tudom, hiszen ott nőttem fel). Ezekkel a könyvekkel ezt szeretnénk kicsit megkönnyíteni.
    Meglátod, hogy tudsz-e küldeni. Postán is lehet, de van egy innen kikerült budapesti ismerősünk, aki el is hozhatja, amikor erre jön. Meglátod, rád bízzuk a döntést.
    Köszönjük figyelmességed!
    Az Életfa csapata (és én Erzsébet).

    VálaszTörlés
  3. én budapesten élek és a lányom tankönyveit fel tudom ajánlani minden évben.most megvan a tavalyi 6.osztályos tankönyvkészlete,év végén akkor a 7.es könyveket is odaadnánk.ehhez szeretném elkérni a pesti ismerős elérhetőségét,...esetleg megkérdezem lányom néhány osztálytársának szüleit hátha nekik is van elfekvő készletük...:)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...